Nog 19 dagen.....
Jaaaaaaaa, het is bijna zover!!!!
16 Augustus vertrek ik naar het oh zo mooie SURINAMEEEEEE! Bijna alles is inmiddels geregeld, en dus bijna klaar om te gaan. Ik probeer mijn weblog zoveel mogelijk bij te houden om mijn avonturen met jullie te delen.
Nou, zet deze site maar tussen je favorieten en je zal niets van mij missen :)
X Lina
Leuk om je hiermee te kunnen volgen, maar missen ga ik je toch wel! Kan nu al niet wachten tot je weer terug bent ;) Alvast heel veel plezier!!!
Ik kom je wel gewoon opzoeken.. :P Kus!
Ben zeer benieuwd! Veel plezier daar;)
Groet, Jasper.
He lien,
lief vriendinneke van me! super leuk dat je een website hebt. Dan kan ik jouw ervaringen en ondervindingen op parimaribo zien!!!!! jeey ga je ook foto's toevoegen???
Ook leuk voor later....
Jeeeej we kunnen je gaan volgen! :D Fijn hoor! Jullie gaan daar vast en zeker een top tijd hebben!
x
Hey Lientje,
Mocht ik je voor die tijd niet meer spreken, heel veel succes en plezier daar! En ik blijf je volgen... Via je weblog natuurlijk ;-)
Groetjes!!!! X
Hoi, wat een reislustige familie hebben wij toch!! :) Heel veel succes in Suriname en geniet ervan!!
xx
Lieve Lina,
Ik vind het het heel bijzonder dat je stage gaat lopen in Suriname
Het geboorteland van je grootvader "opa heeft er veel over verteld"
Ik hoop dat je veel werkervaring opdoet in de thuiszorg
en je ervaringen van hier kunt uitwisselen.
We houden nauw contact. ik hoop dat je enorm gaat genieten en een stuk bagage mee terug neemt. Wij zijn trots op je. Zorg dat het een tijd wordt die je niet snel zult vergeten. xx mama en papa
Spannennnd! wat leuk dat je weer de hort op gaat! heel veel succes op je stage en veel plezier in Paramaribo! No spang!!
Ey Schatje, Ik ga je volgen hoor, dus ik hoop dat je vaak schrijft over je belevingen daar! Ik zie je vrijdag en daarna ga ik je missen! Maar ik hoop natuurlijk dat je een te gekke tijd gaat hebben daar! X
Lieve Lina,
Ook je buren van de oude waelweg zijn hartstikke trots op je en gaan je volgen. Geniet met volle teugen en doe veel ervaring op. Hier kan je je hele leven van genieten! Liefs van ons 4-en