Lina-Suriname.reismee.nl

Aankomst!

Hallo iedereen!

Hier een berichtje uit het warme Suriname! Na een leuk weekend feest en afscheid genomen van iedereen was het eindelijk zo ver. Kwart voor 6 op schiphol! Het vliegtuig zou 8:45 vertrekken maar door een technische mankement werd dit uitgesteld tot half 11. Gelukkig kon het nog verholpen worden. Na een lange vliegreis van 8,5 uur stonden we eindelijk in Suriname. We zouden door joel (onze huisbaas) opgehaald worden. Maar helaas stond daar geen Joel. Na een telefoontje bleek dat hij ons pas morgen had verwacht. Uiteindelijk konden we met een organisatie meerijden en zijn we bij de toscastraat afgezet.

Het is een gezellig studentenhuis. In totaal wonen we met z’n 5en beneden.We hebben een zwembad in de tuin! Onze huisbaas is nu roti voor ons halen. Morgen gaan we paramaribo met de fiets verkennen, en zal ik wat meer schrijven. Ik ben nu echt kapot. Het is hier nu 18:30, terwijl het in NL 23:30 is. Voor mijn gevoel moet ik dus lekker gaan slapen ;)

Nou, binnenkort meer!

Liefs!

Bart

Wat een laxe (huis)baas!.. :P Wat fijn dat je heelhuids bent aangekomen! Veel plezier op de verkenningstocht in Paramaribo morgen! Xx

Anja

Goed te horen dat je bent aangekomen in Paramaribo. Heel veel plezier daar de komende maanden!!
Ik ga binnenkort ook Roti eten, goed idee!

Carolien

Chickie! Fijn dat je goed aangekomen bent! En meteen de eerste 'no spang'- ervaringen! Heel veel plezier!! Kus!

Dies

Lientje!

Gelukkig ben je goed aangekomen!
Je bent dan wel niet meer mijn leerling, maar ik hou je in de gaten, als je dat maar weet ;-)
Enneeee, zal je aan me denken bij het opmaken van de bedden ;-) hahaha!
Veel plezier!!!!
Dikke kus

eva

Linaahaa! DUSHI!
wat stom van dat technische mankement! maar heerlijk dat je er nu bent!
geniet lekker en succ6 met de fiets!!
XXXXXXX
hier is het blot hot!!!!!
xxxxx

Blenda

hoi poppedop!

wat een lange reis zeg 8,5 uur! hopelijk heb je lekker gegeten van je roti en is het huis naar wens.
Hier is het ook leuk vertoeven hoor heel erg relaxt met corky en eef! moet je veel vertellen pol!
succes met je werk, wanneer begin je eigenlijk daarmee? en natuurlijk veel plezier!
liefs en kus